vrijdag 11 augustus 2017

Je eigen stof laten drukken.

Sinds kort beschikken wij over de mogelijkheid om zelf stof en vilt te drukken, wat ontzettend leuk is dit. Het geeft vele mogelijkheden om het handwerken naaien en quilten nog persoonlijker te maken.
Niet dezelfde stof als de buurvrouw, werken met eigen foto's, en nog veel meer.

We drukken op dit moment op Polyester-katoen, dit is een geweven stof, met de mooie eigenschappen van katoen, maar met een kunststof vezel. De polyester-katoen, is een iets steviger stof dan de standaard katoen,  is goed wasbaar op 40 graden.
Deze stof is zeer geschikt voor het maken van tassen, kussen enz de afbeeldingen op jasjes, maar denk ook eens aan kinderrokjes enz laat je fantasie maar de vrije loop gaan.

Het mooie is dat het drukken van de stof zeker niet duur is, neem nu het tasje, een cluts tasje, dit is een afbeelding die we zelf hadden, en gewoon leuk vonden om een uniek eigen tasje van te maken, deze hebben we gedrukt, 2x20x30 de prijs van deze maat is 2,00 euro, Dus voor 4 euro aan stof heb je een unieke tas die niemand anders heeft. Denk is aan je eigen quote op een tas, je geliefde huisdier, of voor oma een tas met de afbeelding met de kleinkinderen.\

Bij het polyester-katoen drukken we tot de maat 20x29. Hier zijn enkele voorbeelden die we hebben gemaakt met deze druk vorm. Er geloof me er gaat heel snel nog veel meer komen.
Hoe gaat het drukken van stof in zijn werk?
Je neemt met ons contact op dit kan via de mail, info@dairoosy.nl maar ook via de whats app 0636595979 voordeel hiervan is dat we snel met elkaar kunnen overleggen en snel foto's of afbeeldingen kunnen bekijken als deze geschikt zijn.  We overleggen met elkaar de wensen en evt mogelijkheden. Dit kan zijn evt bewerkingen of tekst toevoegen in de foto, maten ed.
We maken een prijsopgave, de afbeeldingen worden naar ons gemaild zodat we ze in zo'n hoog mogelijke resolutie hebben, en wij gaan aan de slag. Bij geen grote bijzonderheden word de stof dezelfde of volgende dag na u opgestuurd en u kunt aan de slag.

De prijzen voor het drukken, komen op het volgende:
9x11,5 0,50 deze maat is bv geschikt voor een kleine portemonnee.
12x21 1.25 deze maat is zeer geschikt voor een etui.
20x20 1,75deze maat is gebruikt op het jasje met het hertje.
20x29 2,00 is gebruikt voor het tasje, maar wordt ook gebruikt als afbeelding volwassen jasjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten