maandag 25 juni 2012

Eindelijk gelukt mooie verzamelfoto van de haarspeldjes

Ik dacht dat ik toch altijd best wel handig was met de computer en anders mijn mannetje, we wilden al wel vaker zoals je veel ziet op de blogs van die mooie verzamel foto's met een zwart randje ertussen en dat wilde toch niet lukken.
Maar gisteren avond had manlief een geweldige ingeving en is het gelukt.
Ik denk dat er snel meer veel foto's nu op deze manier tot mooie verzamelfoto's worden  bewerkt.
Ondertussen nog de nodige haarspeldjes bij gemaakt, wat een geweldig werk, en eigenlijk kun je er zoveel voor gebruiken als bedeltjes satijnen roosjes bijna alle lintjes en kantjes, en dan merk je hoeveel je in de kast hebt, dus er is nog veel te maken. En ja mij dochters vinden het niet erg, en de webwinkel krijgt zo ook een mooie aanvulling.
Ga nu snel verder met opruimen, zodat ik vanmiddag nog even een uurtje achter de naaimachine kan

Groetjes Dairoosy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten