zondag 1 april 2012

muizenissen


In Januari ben ik begonnen met de curses Muizenissen bij Lies Bos.
De eerste les gingen we een blokkenstapel tekenen. Dit was voor mij een hele opgave alle blokjes wilden maar 1 kant op.  Gelukkig had ik de theorie van het tekenen wel door, dus thuis weer aan het tekenen geweest en al snel was mijn blokkenspel getekend.
Les 2 in februari zijn we begonnen met het naaien. De bedoeling was dat les 3 eind maar de blokkenstapel af was. Dat is met niet gelukt, maar ben er nog steeds wel druk mee bezig.
Nu heb ik ongeveer de helft van mijn stapel af, heb ik met de hulp van Lies gelukkig prachtige kleuren voor de achtergrond en op 7 september komen we met ons groepje nogmaals bij elkaar om het geheel af te bekijken van iedereen.
Of terwijl moet nog hard doorwerken maar het komt goed.

Dairoosy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten