zaterdag 14 januari 2012

warme beenwarmers en valentijnshartjes

Zo weer tijd voor een klein blogje.
De afgelopen tussen de huisjes door, en tja ook nog een bewoonster voor mijn huisjes gemaakt, een paar lieve hartjes voor Valentijn in elkaar zitten freubelen.
Vind ze zelf ontzettend lief.
Ik heb bij de voordeur zo'n leuk rekje hangen, dus volgende week deze maar eens leuk aankleden en dan kunnen ze er mooi tussen hangen.
Als het goed is en als het meezit komen er van de week in de webwinkel  te staan zodat het complete pakketje voor  te bestellen is!
Voor de eerste 10 bestellingen in de webwinkel die de kortingscode 14-2-2012 gebruiken zal er 10% korting in rekening worden gebracht.

Verder heb ik de afgelopen weken leuke foto's van kleine dames met beenwarmers van Dairoosy ontvangen, vindt ze helemaal geweldig.

Als eerste de foto van de dochter van Ingrid (helaas weet ik niet de naam van deze mooie jonge dame)
En hier de dochter van Chantal (nu een dagje later heeft Chantal me haar naam weer gemaild en ze heet Selina)

Ook op een bestelling voor beenwarmers in de webwinkel kunt u de kortingscode van 14-02-2012 gebruiken, als u bij de eerste 10 bestellingen ben die deze code gebruikt, zal u 10% korting ontvangen.

Groetjes Dairoosy

ps de foto van huisje en hun nieuwe bewoner komen morgen aangezien de batterijen van mijn fototoestel natuurlijk weer eens leeg waren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten