vrijdag 6 januari 2012

Eerste huisje en cadeautje van Babatte ontvangen!

Als eerste wil ik iedereen een creatief gezond en liefdevol 2012 toewensen
Hier was het de afgelopen weken erg stil.
De kinderen waren de afgelopen weken meer ziek dan normaal, en het kwam en kwam er maar niet van.

De afgelopen weken is er dan ook weinig uit mijn handen gekomen, en ben ik vooral als ik even een uurtje voor mezelf had lekker achter de laptop gekeken en allerlei leuke blog zitten lezen.
Heb wel mezelf voorgenomen dat ik dit jaar toch echte minimaal wekelijks een blogje wil schrijven, dus horen jullie niets van me geven jullie me dan een blogschop???

Tja dan kom je ook de nieuw trend tegen de huisjes. NEE ik begin er niet aan Nee, maar ja dan komen in januari de eerste huisjes overal voorbij en dan tja dan gaat het mis en ook ik ben overstag.

De eerste twee huisjes zijn hier dan ook gisteren en vandaag gebouwd en ben er helemaal blij mee, al weet ik niet als ik nog heel veel ruitjes in de toekomst ga gebruiken de huisje lijken al snel wat scheef, maar goed ook dat heeft wat! De andere kant natuurlijk ook uitdaging om de huisjes met ruitjes mooi recht te gaan krijgen.

Deze doos had ik afgelopen jaar voor moederdag gekregen, heb besloten dat deze doos mijn huisjes doos wordt voor komend jaar.
Ondertussen had ik ook van Babette nog een cadeautje ontvangen. ben er helemaal blij mee.
Deze stofje gaan zeker in het rozenquilt van mij komen.


Babette helemaal bedankt voor de mooie lapjes

Groetjes en tot snel maar weer Dairoosy


1 opmerking: