zondag 27 november 2011

Quilt en handwerkdagen Arnhem

Gisteren samen met een lieve vriendin Paulien naar Arhnem geweest.
Daar waren de quilt en handwerkdagen. Wat ik er van moest verwachten wist ik niet, maar ik kan jullie allemaal vertellen dat het zeker de moeite waard was.
Wij hebben genoten.
We waren er rond 11 uur. We hebben eerst rustig een rondje gelopen alhoewel het druk was was er zeker met een beetje geduld goed bij de kramen te komen.
Al snel helemaal in het begin werd ik verliefd op de Stoomboot van Sinterklaas, mijn goede voornemen om eerst een keer rond te gaan lopen en dan aankopen te doen was ik op slag vergeten.
De eerste aankoop was gedaan!
Pakje boot 12. Het boek is in huis en volgend jaar beloof ik op de dag dat de Sint komt staat pakjes boot 12 bij ons op de site table.

Daarnaast heerlijk verder gekeken. Een van mijn favoriete dingen op beurzen zijn altijd boeken, bij een mooie boekenkraam was het vreselijk druk dus die bleef voor later in de planning staan.
Ondertussen genoten van prachtige quilt van Maaike Bakker, helaas mochten deze niet op de foto.
Ook hing er meerdere malen quilt van de patronen van Lynette Anderson kwijl kwijl.

Rond 1 uur was het tijd voor de lunch heerlijk achter het glas in het zonnetje van de lunch genoten, en toen weer verder gaan kijken.
Eerst maar even naar de boekenkraam waar het wat rustiger was. Al snel viel ik voor het volgende boek, en daarna kwam ik er nog 1 tegen.  Maar ik moest van mezelf voor 1 boek kiezen.
Naar 10 minutten twijvelen had mijn lieve vriendin de oplossing.
De een is van Sinterklaas en de ander van de Kerstman en zo gingen inplaats van 1 boek toch 2 prachtige boeken mee naar huis

En wil je snappen waarom ik twijvelde?? Dan kijk maar naar de volgende foto.

Het hondje met het vogeltje komt uit het boek Mystery Quilt Born to Quilt Tja dat kan je toch niet laten liggen????
Het huisje komt uit het boek Quilting the Garden, tja als je lieve man dan hovenier is er er staat ook nog naar vele prachtige bloemen zo'n lief huisje dan snappen jullie toch ook dat er niet te kiezen valt?

Daarna ging het nog een paar kleine hebbedingetje gehaald deze om straks naar de kerstdagen, mooi aangekleed in de woonkamer te zetten.
Of terwijl een zeergeslaagde dag!
Van mij mag deze beurs voglend jaar weer georganiseerd worden, ik ben dan weer van de partij.


Groetjes Dairoosy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten