woensdag 9 november 2011

Nieuwe aanvoer stofjes en lief tasje.

Al eerder had ik dit model tasje gemaakt, maar nog steeds niet hadden Roos en Daisy zo'n tasje,
tja en je weet hoe het gaat ook jonge dames (2,5 jaar) hebben behoeftes aan tasjes.
Nee niet voor de make-up of Quiltspulletjes maar wel voor je knuffels en natuurlijk ook om stukjes puzzel van je zus in te verstoppen.
Aangezien de jonge dames nu toch oud genoeg zijn en niet meer alles in de mond stoppen, wordt er nu dus hard gewerkt voor hun volgende handtas die ze vanaf 5 dec mogen dragen.
En weer wat geleerd moet er toch eens opletten dat ik de datum van mijn fototoestel of uit set of op de goede datum :-)

Verder wil ik jullie lezer even attent maken op 2 leuke links die ik vandaag via http://www.quilten.startpagina.nl/ tegenkwam.

Deze link kwam ik tegen naar een herfst bom, de blokken 1 en 2 zijn nu nog te downloaden, wat ik zelf erg leuk aan deze bom vindt is dat deze van restje gemaakt kan worden maar ook meteen een mystery is.
Ik heb zelf de eerste 2 delen uitgeprint liggen en denk als ik tijd heb ik er zeker wat mee ga doen.

Dan kwam ik nog een link tegen naar een Americaanse boekhandel, wat een mooie quiltboeken en verzendkosten vrij, ook nog eens mogelijk om met Pay Pall te bestellen, heb het zelf nog niet geprobeerd, maar mijn verlanglijstje voor de sint kan ik aan de hand van deze pagina zeker maken.

Verder zijn er de afgelopen dagen nog weer een paar mooie nieuwe setjes stof in de webwinkel geplaatst
hier onder een voorbeeldje wil je meer setjes zien kijk dan eens hier.

1 opmerking:

  1. Ik was op zoek naar stofjes en kwam toen op je webwinkel terecht en vandaar op deze blog. Ik heb inmiddels een setje stofjes besteld, erg fijn dat ik verschillende kleine lapjes kon bestellen. Ik blijf je blog volgen en zal zeer zeker nog wel eens wat bij je webwinkel bestellen. Groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen